02/11/13 13:40
(http://www.hsnovini.com/)

Бареков най- после даде показания в хасковския съд

Николай Бареков даде показания в Хасково

Николай Бареков се яви днес в хасковския окръжен съд като свидетел по делото , с което оспорва наложеното му от Районния съд наказание за клевета срещу кмета Георги Иванов.

Телевизионният водещ днес се яви за пръв път в Окръжния съд от началото на делото. Бареков заяви, че не се отказва от думите си, изречени в ефир. Адвокатът му Менко Менков коментира, че има два варианта оттук нататък, или да се потвърди присъдата за 1 лев, или да бъде върнато делото за ново разглеждане от друг съдебен състав.  Според телевизионния водещ това дело е най- безобидното, водено срещу него, защото е само за 1 лев. Той отговарял по още няколко дела, които били за милиони.

Припомняме, че районните магистрати определиха Бареков да заплати 1 лев на градоначалника на Хасково заради обиди и клевети по негов адрес, които журналиста е изрекъл в директно телевизионно предаване по време на предизборна кампания. Съдът наложи на Бареков и административна глоба в размер на 2 500 лв. След решението на магистратите журналиста оспори наложеното му от Районен съд- Хасково наказание.

Днес тричленния съдийски състав с председател Милена Петева реши да се произнесе с окончателно решение в срок от 1 месец.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване