02/11/13 14:30
(http://www.klassa.bg/)

В Лос Анджелис обявиха награда от 1 милион долара за залавянето на полицая-убиец

Полицията в Лос Анджелис обяви награда от 1 милион долара за информация, която би могла да доведе до залавянето на бившия им колега Кристофър Дорнър, заподозрян в убийството на трима души. Това е най-голямата награда в историята на Калифорния. Бившият морски пехотинец обяви война на полицията за несправедливото си по негово мнение уволнение.
Шефът на органите на реда в Лос Анджелис Чарли Бек призова жителите на Калифорния да помогнат в намирането на Дорнър, преди той да убие още някого. Той призна, че засега операцията по издирването е без резултат. Тя се води на територията на три щата -Калифорния, Невада и Аризона. В момента се проучва всяко кътче от гористата местност в Сан Бернардино каунти, с участието на хеликоптери, снабдени с топлоиндикатори, а също и с обучени кучета. Опожарената кола на беглеца бе намерена край ски курорта Биг Беър, близо до Лос Анджелис. Над 40 служители на полицията в града и техните семейства са под засилена охрана.
Дорнър откри стрелба на 7 февруари в град Корона, Калифорния, при която загина един полицай, а двама бяха ранени. 33-годишният мъж е заподозрян и за екзекуцията на 28-годишната дъщеря на бивш капитан от полицията, който е пенсионер, и на нейния приятел.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване