02/11/13 11:48
(http://www.klassa.bg/)

Връщат "7 часа разлика"

На сайта на bTV се появи кратък анонс за старта на новите серии на сериала "Седем часа разлика".
От 24 февруари тв сагата се връща в обичайното за нея време на излъчване - неделя, от 20 часа. Миналия октомври сериалът бе преместен във вторник от 21 часа. Новият час на излъчване съвпадаше с този на друго предаване на Магърдич Халваджиян - "Пълна лудница" (Нова ТВ). Дали ще има четвърти сезон на "Седем часа разлика" все още не е ясно.

bTV настояват снимките на „Седем часа разлика” да продължат

Зрителите ще имат възможност да проследят началото на развръзката на трети сезон на хитовия сериал

В последния излъчен епизод Мая беше на път да каже на бившето си гадже - Тео, че може да е болен от СПИН. Дали истината ще бъде разкрита или момичето все пак ще се въздържи?

Междувременно Роки откупи бара си от баща си. Милото беше бесен, но кой помогна на Радослав да се опълчи срещу родителя си не стана ясно. Тайнственият благодетел може да се окаже виновен и за събирането на момчето с майка му.

В Ню Йорк Коцев, с помощта на Пол Станкоф, поведе война на два фронта. Как ще завърши битката на бившия треньор с Таня Стоева и Милото, и дали адвокатът ще се събере с дъщеря си остава да разберем.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване