02/11/13 05:47
(http://www.klassa.bg/)

Има заподозрян за стрелбата срещу Златомир Иванов - Баретата

Има заподозрян за поръчител на стрелбата срещу Златомир Иванов - Баретата, съобщи БНТ.

Телевизията се позова на свои източници, според които се потвърждавала версията за неуредени финансови и бизнес взаимоотношения като мотив за поръчката.

В събота през целия ден на територията на Казанлък антимафиоти са провели операция за издриването на заподозрения. За него се предполага, че има дълга история на взаимоотношения със Златко Баретата, който е роден в близкия на Казанлък град Гурково.

Днес в Търговище от коментара на вътрешния министър стана ясно, че все още се събират доказателства в подкрепа на тази версия.

"Работим много усилено по всички извършени тежки престъпления, в това число и стрелбата по Златко Баретата.

Така че всички действия, които се предприемат в тази посока, знаете, че когато има достатъчно информация, тя ще бъде публично оповестена, но в момента не бих искал да се ангажирам с подробности, защото продължават процесуално-следствените действия", коментира Цветан Цветанов.

Запитан дали това означава положителен отговор на въпроса дали акцията в Казанлък е свързана с разкриването на поръчителството на стрелбата срещу Златомир Иванов, Цветанов кза: "Приемете го повече като да".





















БНТ


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване