02/11/13 12:27
(http://www.klassa.bg/)

Протест на ВМРО пред ДКЕВР

Утре в 12.00 ч., пред сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) , ВМРО организира протест под мотото „На бунт срещу високите сметки“.

От години ВМРО предупреждава, включително и чрез многобройни протести пред ДКЕВР, че монополите са опасни и безконтролни, и настоява държавните институции да предприемат мерки срещу своеволията им и непрозрачното ценообразуване. Това не се случи и резултатите са налице – грабежът, несправедливостта и мизерията, изкараха вече масово българите на улицата.

Нееднократно ВМРО повежда хората на протест срещу държавния ценови регулатор, Министерството на енергетиката и Министерски съвет, които играят ролята на адвокати на монополистите, вместо да защитават правата на българските граждани. До момента ВМРО организира десетки протести и участва във всички граждански демонстрации, насочени срещу диктата на монополите.

Протестите на ВМРО, освен срещу трите ЕРП-та в България, са насочени и срещу други нагли монополисти. Организацията е твърдо за разваляне на концесионния договор за водата в София, искаме премахване на посредниците-топлинни счетоводители, обявихме се също и в защита на българите от лекарствения монопол.
Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване