02/16/13 07:48
(http://www.klassa.bg/)

SINTEC Ltd с 27,4% пазарен дял

Днес, 4 февруари 2013г., четирите фирми получиха първите си официални пазарни и финансови резултати от своята дейност.
Както и на реалния пазар, така и на виртуалния, всяко маркетингово и управленско решение води до съответните резултати. Но първо, нека представим фирмите:

 

OVERCLOCK Ltd
Радослав Дишев
Кристина Генева
Мартин Иванов
Кристиян Станиславов

NIMBUS 2068
Николай Борисов
Алекси Бельов
Ива Крумова
Мария Георгиева
Никола Нейков

C.C.S.S. Ltd
Александър Дачев
Венелин Моллов
Яна Маринова
Вивианн Иванова

SINTEC Ltd
Антонио Коцев
Кристиян Кенанов
Александра Будинова
Алекс Алексиев
Ивайла Торбова

След първата виртуална година, макар и с минимална преднина пред останалите конкуренти, е Sintec с 27,4% пазарен дял.
Но най-добрият пазарен дял не ги прави първенци във всичко! Компанията, с най-висока разпознаваемост на търговската марка и постигнала най-добро брандиране е Overclock LTD и то с 35,9 %.
Nimbus 2068 успя да наложи своите продукти най-убедително при две от основните групи потребители на пазара – студентите с 40,4% и родителите с 34,2% от продажбите в тези сегменти.
Всяка една от четирите фирми може да е доволна от постигнатите резултати – всички те не само реализираха произведените продукти, но и реализираха печалба в края на периода.
Освен работата, свързана с пазара на софтуер, компанийте са изправени и пред ново сериозно предизвикателство – ПАРФЮМ!!!!
Всяка от фирмите започна проучвания и първоначално планиране за изграждане на продуктово пазарна стратегия и позициониране на нов продукт (или продуктова линия), който ще е допълнение към продуктовия микс на Maybelline.
Дали ще предложат нещо иновативно и насочено към съвършенно нова целева група, дали ще се придържат към лоялните потребители и ще ги изненадат с атрактивна промоционална дейност или ще успеят да преобърнат представите ни за козметичната индустрия ... не знаем. Засега отборите пазят ревниво идеите и фирмените си тайни, но очакваме с нетърпение крайния резултат!

 

 

 

 

 

 

Автор: ПЧГ“ Банкер“


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване