02/16/13 20:18
(http://www.hsnovini.com/)

ГЕРБ-Хасково с временно ръководство. Ангелова сменя Данев, Добрев се оттегля

Новият общински координатор на ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова

Очаквано днес от поста общински координатор на ГЕРБ-Хасково бе освободен Румен Данев. Неговото място се заема от Евгения Ангелова, която до сега бе Областен координатор на ГЕРБ Младежи. Сменен е и досегашният организационен секретар на партията в областния град Евгени Консулов. Неговият пост се заема от Антон Иванов. Новото общинско ръководство обяви административният секретар на партията  Цветомир Паунов. Рокадата стана по време на проведената днес среща на заместник –председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов с членове и симпатизанти в областния град. Пред тях той уточни, че това ръководство е временно.

От общинското ръководство бе освободен по негова молба и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. Оттеглянето си той мотивира с ангажиментите си в министерството, които възпрепятстват присъствието му на заседания на партията в Хасково.

Румен Данев благодари на старото ръководство за работата, която е свършена през изминалите години. Данев в момента е депутат. Кандидатира се за вакантното шефско място в НОИ-Хасково и вече е подал документи за участие в конкурса. Това е една от причините той да се раздели с лидерския пост на общинското ръководство.

Цветанов праща Данев в местното НОИ

По време на срещата министър Добрев окачестви като абсолютна лъжа обвиненията на БСП за общото му участие с Евгени Консулов във фирма спечелила проект за 800 хиляди лева. „Истината е че Евгени работеше за министерството за 281 лева на месец. Спаси проект за 50 милиона евро, който бяхме изгубили. Той го върна защото знае как, учил е за това 8 години и има нужният опит. Въпросните пари са платени на фирмата подизпълнител от министерството. От проект за над четири милиона, ние го направихме за около  милион, останалите МРРБ ги използва за енергийна ефективност. Освен това Евгени Консулов не е координатор на ГЕРБ Младежи от 2009 година“, коментира министър Добрев. Той уточни, че е прекратил участието си във фирмата, след като е бил избран за народен представител.

Срещата на Цветан Цветанов с членове и симпатизанти от общините Хасково, Димитровград, Минерални бани и Стамболово бе част от работната му обиколка в региона. По-рано днес той проведе срещи общински ръководства в Свиленград и Харманли. Цветанов бе придружен от от административния секретар на партията Цветомир Паунов и от областния координатор Иво Димов.

Хасково Новини

Новото общинско ръководство обяви административният секретар на партията Цветомир Паунов на проведената днес среща в Хасково

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На срещата присъстваха членове и симпатизанти от общините Хасково, Димитровград, Минерални бани и Стамболово

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване