02/16/13 19:37
(http://www.klassa.bg/)

НАРУШЕТЕ ВСИЧКИ ПРАВИЛА

Тази книга е написана на базата на задълбочени интервюта, проведени от Gallup Organization с повече от 80 000 мениджъри в над 400 компании – най-мощното подобно проучване, провеждано някога. Тя ще ви даде възможност да надникнете в мисленето на големите мениджъри и ще се опита да ви обясни защо те нарушават общоприетото и следват новите истини, които поставят на негово място.

В продължение на 25 години Gallup Organization интервюира и над един милион служители. На всеки от тях са задавали стотици различни въпроси, които са засягали различни аспекти на работното място. Анализирайки всички тези отговори, специалистите са стигнали до откритието, че оценяването на силата на дадено работно място може да бъде сведено до 12 въпроси. Ето някои от тях:

Зная ли какво се очаква от мен на работното ми място? Насърчава ли някой на работното ми място моето развитие? Имам ли чувството, че мнението ми е от значение на работното ми място? Разговарял ли съм през последните шест месеца с някого за напредъка си? Имам ли възможности да уча и да се развивам на работното си място?

 

В Нарушете всички правила ще се запознаете с революционното прозрение - “четирите ключа на добрите мениджъри”. Взети заедно, тези четири ключа разкриват как функционира всеки един от тях и как най-добрите мениджъри отключват потенциала на всеки свой служител.

 

 

Изд.“Класика и Стил”, стр.316, цена 14.50 лв.

www.klasikastil.com

 


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване