02/17/13 12:38
(http://www.klassa.bg/)

Окървавена бухалка за крикет е намерена в дома на Писториус

Южноафриканската полиция е намерила в дома на лекоатлета Оскар Писториус, който е обвинен за смъртта на приятелката си Реева  Стеенкамп, окървавена бухалка за крикет. Това съобщи южноафриканското издание City Press. В същото време стана ясно, че загиналият топмодел е имала счупване на кост на черепа. Полицията разглежда две версии: или момичето се е опитвало да се защити с бухалката, или Писториус я е използвал, за да разбие вратата на банята, през която е стрелял.
Има и още една въпросителна. В петък в съда бе съобщено, че спортистът без крака е изстрелял 4 куршума през тази врата. Сега източници казват, че първият изстрел е бил направен в спалнята, след което ранената Реева се е опитала вероятно да се спаси в банята.
Първата версия на медиите в Претория бе, че приятелката на бегача се е вмъкнала тайно в дома му, за да го изненада за Деня на влюбените, но той я е взел за крадец и стрелял. В полицията обаче не потвърждават тази нформация, отбелязва РИА „Новости”.
Процесът за убийството продължава във вторник. Възможно е Писториус да бъде освободен под парична гаранция. Адвокатите му обявиха, че правят собствено разследване на трагедията
 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване