02/18/13 10:08
(http://www.hsnovini.com/)

НАП продава 30 кг. „свиленградско” сребро

Част от конфискуваното сребро

30 килограма сребърни накити, конфискувани в полза на държавата,  обявява за продан Националната агенция за приходите. Бижутата са конфискувани от митничарите край Свиленград при няколко опита за контрабанда през българската граница.

Това е първият за тази година търг на изделия от благороден метал, организиран от отдел „Продажби” в пловдивската дирекция на НАП. Накитите са разпределени в две групи, всяка от които с отделна първоначална цена. Кандидат-купувачите могат да наддават както само за една, така и за двете едновременно, като изискването е в срок да бъдат подадени отделни ценови предложения и да бъде платен депозит за всяка от групите.

Огледите започват следващия понеделник, 25-ти февруари, в Пловдив след предварителна уговорка с водещия продажбата. Също от другия понеделник най-късно до 1-ви март трябва да бъдат подадени ценовите оферти от търговците.

Поне 34 000 лева ще бъдат спечели от този търг. Подробностите за него са публикувани в електронната страница на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби”.

През миналата година НАП реализира в търгове благородни изделия, конфискувани в полза на държавата, за близо 1 500 000 лева. По-голямото количество от тях бяха конфискувани отново от свиленградските митничари.

Между накитите преобладават обеци и гривни с проба за чистота 925

 

Има също закопчалки, пръстени, брошки, колиета и медальони

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване