02/18/13 12:33
(http://www.hsnovini.com/)

Специална награда за хасковския туризъм

Специалната награда

Туристическият информационен център се прибра с поредното отличие за града ни от „Ваканция и Спа Експо 2013”. Специалната награда „Атрактивно и професионално представяне на български туристически продукт “ бе връчена от Ирена Георгиева, председател на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти.

Най-голямото туристическо изложение в България се провежда от 30 години и е водещото за България. То е предназначено както за професионалисти, така и за масова публика. Събитие от този род е отлична възможност за изложителите от страната и чужбина да представят своя  продукт, новите си програми, да осъществят полезни бизнес контакти,  да сверят часовника си с конкуренцията и да се запознаят с новите тенденции и промени в развитието на туристическия бизнес. Чуждестранните участници откриват България с богатото разнообразието на предлагания туристически продукт и възможности за целогодишен туризъм – културен, спа и уелнес програми, релаксиращ еко и хоби туризъм, почивки на море и планина.

Това не е първото отличие на Хасково за реклама и маркетинг в туризма – след първата награда в Лугано (Швейцария), следват тези от изложенията във Велико Търново, Варна, София, Кавала (Гърция), Истанбул (Турция).

 

Награждаването

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване