02/20/13 09:23
(http://www.klassa.bg/)

PlayStation 4: Последни спекулации преди официалното обявление

Всички очакваме официалното обявяване на Sony, които ще ни представят наследника на PlayStation 3. Междувременно обаче получаваме порция спекулации от Kotaku, които са се добрали до "сигурен вътрешен източник”.

Ето какво има да ни каже въпросния източник:

-Новата конзола трябва да бъде на пазара в САЩ през ноември тази година. Предвидени са два модела, които ще се продават на цена от 429 долара и 529 долара.

-Кодовото название на PlayStation 4 е Orbis.

-Новият контролер ще има малък тъчпад в центъра.

-Ще можете да управлявате своя PlayStation 4 дистанционно от таблета или смартфона си. От мобилното устройство ще можете да чатите със своите PS4 приятели, както и да си купувате игри, които в последствие ще бъдат автоматично сваляни на конзолата.

-PlayStation 4 ще поеме по пътя на Xbox Live, а именно – по-голямата част от онлайн екстрите ще изискват да заплатите съответната месечна/годишна такса. Новата онлайн услуга на Sony ще носи името PlayStation World, която ще замени досегашния PlayStation Plus.

-PlayStation 4 ще се продава в комплект с камерата PlayStation Eye. 

-"Воайорска” функция ще ви позволява да наблюдавате как приятелите ви играят някоя игра, дори и да не притежават въпросната игра.

Колко истина има в написаното по-горе, както и - надяваме се - още много любопитни факти за новата конзола на Sony, би трябвало да научим още днес, когато PlayStation 4 ще бъде обявен официално.

 

















iNews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване