02/20/13 10:46
(http://www.klassa.bg/)

Мартин Димитров: ГЕРБ бяга от всякаква отговорност

В момента държавата няма пилот в самолета, което е особено опасно предвид състоянието с монополите и цялата криза, в която се намира държавата. Това каза на брифинг в парламента съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Мартин Димитров, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Според Мартин Димитров - Борисов е допуснал сериозна грешка, защото е оставил държавата в пълен хаос.
„ГЕРБ избяга от всякаква отговорност и Борисов реши да избяга от всички проблеми. Те ще бъдат още по-виновни и вината върху него ще бъде още по-голяма, защото не трябваше да се постъпва по този начин. След като той не се справи с монополите и три години и половина се сдружи с тях, сега каза: не се справих с тази битка, въобще няма да я водя оттук нататък повече. Хората ще получат нови високи сметки, нито една от тези мерки, които той избори, вероятно няма да се случи, няма да работи нито един контролен орган”, каза Димитров.
На въпрос - дали от Синята коалиция ще участват в преговори за съставяне на ново правителство, съпредседателят Иван Костов каза: „На ултиматумите на ДПС ние няма да отговаряме. Ние не сме Бойко Борисов да отговаряме с поддаване на исканията на БСП и ДПС. Ние ще преценим каквото ще решаваме в зависимост от конкретната обстановка”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване