02/20/13 11:53
(http://www.klassa.bg/)

Стефан Константинов: Премиерът е такъв, какъвто си го избират хората

Решението на правителството днес не ме изненада, защото то е в контекста на събитията от последните седмици. Това каза за Нова телевизия бившият министър на здравеопазването Стефан Константинов. „Тогава, към времето, когато бях на поста не съм допускал такова нещо, защото все пак партия ГЕРБ дойде с изключително голямо доверие, с големи очаквания, ползваше се с големи очаквания и лично премиерът. Това, което стана днес, е тъжно за държавата, защото показва, че тези очаквания не са се сбъднали и, че явно няма друг полезен ход”, посочи още Стефан Константинов.
„Премиерът е такъв, какъвто си го избират хората, а хората трябва да престанат да вярват в чудеса, да вярват в месия и спасител. В България има достатъчно способни и кадърни хора, които знаят какво да направят. Но сякаш хората си слага очаквания за някакво свръхестествено божество, което ще дойде да ни оправи. Този филм вече сме го играли и нещата не стават точно, така както ги очаква населението”, смята още бившият здравен министър.













Нова телевизия
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване