02/21/13 16:50
(http://www.hsnovini.com/)

Близо 200 души протестират в Хасково и днес

Около 200 хасковлии протестираха и днес. Въпреки приетата оставка на правителството, недоволните си обещаха да не спират, докато не настъпи цялостна промяна в страната.

Над 20 полицаи днес се грижиха за спазване на реда по време на митинга. Около 17:00 часа протестиращите бяха малко над 50, но до 18:00 часа, за когато бе определено началото за днешните протести те се увеличиха на около 200 души. Плакат с надпис „Ако трябва България ще гори, но монопола няма да цари”, оцветяваше площад Свобода. Всички протестиращи бяха категорични, че няма да се откажат, докато не видят значителна промяна.

Част от протестиращите заявиха, че от днес действията им са в друга светлина. Изказаха се мнения, че трябва да се направи сметка народа кой да подкрепи и кой не в този момент. Трябва да се поиска отчет за действията на управляващите.

“Резултатът от протестите не зависи от тази вечер , а от много следващи вечери, ще продължаваме”, се чуваше от пл. “Свобода”.

Малко преди началото на протеста полицаите спряха група от младежи, за да им проверят личните карти и да им запишат данните.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване