02/21/13 11:04
(http://www.klassa.bg/)

Самозапалилият се варненец още е с опасност за живота



Варненецът Пламен Горанов, който се самозапали пред сградата на общината вчера сутринта, остава в тежко състояниe, съобщава варненският сайт petel.bg.
Според лекарите, промяна на състоянието му от вчера няма и рискът за живота му остава много голям.

36-годишният Пламен Горанов се самозапали вчера под прозорците на кмета Кирил Йорданов като форма на свой личен протест срещу него. „Мъжът викаше: "Киро! Киро! Сега трябваше да бъда на почивка в Анталия. Исках мирно да протестирам". Намиращи се наблизо варненци са се притекли на помощ и са започнали да гасят горящия човек, а после позвънили на 112.

Изгарянията, получени от Пламен Горанов са около 80 %. В негова подкрепа беше организирана акция за кръводаряване, която още продължава във „Фейсбук", където има и специална група за тази кауза. Приятели на Пацо, както е известен Горанов, категорично опровергават появилите се слухове, че той е наркоман, алкохолик или психичноболен. В подкрепа на Пламен бяха публикувани негови стихове и фотографии.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване