02/21/13 15:35
(http://www.klassa.bg/)

Ходът на Борисов с Ахмед Доган е кризисен пиар

Ходът с обявяването на Ахмед Доган за поръчител на убийство на Бойко Борисов, каквито данни  фигурирали в доклад на партньорските служби, е  кризисен пиар. Не съм изненадан от това, което се случва, но аз лично очаквах малко повече стил от премиера при слизането му от власт. 
Колкото до прибързаното заключение, че се слага край на ДПС, бих отговорил: Гладна кокошка просо сънува. ДПС са показали, че демонстрират здрави нерви в това отношение и в този смисъл не прогнозирам разпалване на етническо напрежение.
Колкото до исканията за Велико народно събрание, каквито заявяват част от протестиращите, мога да кажа, че е политическа чалга да се иска  да няма партии, да има ново Велико народно събрание, както и да преразгледаме резултатите от прехода...
Разбира се, на улицата ще бъде оставена възможността да излее болката си и така да бъде отпушен клапанът на напрежението. Това, по мои наблюдения, се случва на 15-16 години . Това е необходимо, за да бъдат запазени основните параметри на системата.
Прогнозирам, че  предизборната кампания ще се развие както в разказа на Алеко Константинов „Загасете свещите“. А най-вероятният кабинет, който ще ни управлява след изборите, ще бъде експертен, т. е., в него ще има доказани професионалисти. Поне такава е логиката.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване