02/23/13 18:17
(http://www.klassa.bg/)

ГЕРБ с по-добър резултат на следващите избори от този на предходните

ГЕРБ иска да спечели парламентарните избори, за да доведе докрай започнатите реформи. Това каза председателят на организацията на старейшините към партията Николай Андреев.

На отчетно-изборно събрание в Силистра Андреев подчерта, че на следващите избори ГЕРБ ще постигне по-добри резултати отколкото на предходните. Според него решението на премиера в оставка Бойко Борисов за преждевременен край на правителството има положителен резонанс в Европа като "проява на мъжество да се даде право на народа да избира".

"Ние не можем да съдим в никакъв случай протестиращите, но можем да осъждаме провокаторите, които използваха ситуацията, яхнаха вълната на недоволство и искаха да вкарат страната в един сценарий, от който трудно може да се излезе и за да не се стигне до такъв сценарий, правителството взе най-правилното възможно решение да подаде оставка, да се проведат парламентарни избори и народът да си каже думата", каза Андреев.

Той смята обаче, че народът е "доволен от това управление като цяло и бъдещите парламентарните избори ще потвърдят това".
















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване