02/25/13 19:33
(http://www.klassa.bg/)

Троянски кон, провокатор или лидер на протеста е Янаки Ганчев

Участници в протестите предупреждават, че масово се разпространява информация, че днес може да се стигне до сериозни стълкновения между мирно протестиращи и провокатори, подкупени от лицето Янаки Ганчев.
Публикуваме без редакторска намеса коментари от страниците на организаторите и участниците в протестите от Facebook.

От Facebook:
"Имаме информация, че лица които се опитват да яхнат вълната, искат да отстранят Дончо, Янчо и Ангел. Имаме информация, че днес по време на протеста, момчета ще бъдат провокирани. Пазете ги от Провокатори! Те излязоха с лицата си, заради целият Български народ. На тях никой нищо не им плаща, те го Правят и заради Вас! Внимавайте за Провокатори, някои хора вече са много изнервени, че Протеста е най-вече срещу цялото политическо статукво!"

От Facebook:
Според информация в социалната мрежа „протестиращият" Янаки Ганчев е обявил на няколко места, че днес ако излезе някои от водещите фигури в неделния протест ще има убити.
Малко интро за Янаки - това е човек който подкупва ултраси на по 15-16 години и те правят каквото той им каже (случилото се вчера на Орлов Мост беше по негова заповед)." Призоваваме ви да вземете някакви мерки и да не позволявате на тези хора да опорочат протестите ви!

От Facebook:
Неясен човек с неясни искания е Янаки Ганчев. Кръжи от кауза на кауза, твърди, че има ли конфликт и проблем някъде и той трябвало да бъде там. Създал е организация "Гражданска Проблемна Конференция", сега гледам по време на събитията май я е прекръстил. Присламчва се и определено не е без определена цел. Това е мое лично впечатление, никого не задължава.

От Facebook:
Кой е той какви са тези заплахи, ако има заплаха се подава към полицията директно!

От Facebook:
Всички тези монополи спонсорират изборите и избраните са длъжни да изпълняват исканията на монополистите, това е

От Facebook:
Лицето Янаки Ганчев не е представител на протестиращите, нито "координатор на Anonymous". Всеки анонс може да го потвърди.

От Facebook:
Янаки Ганчев, който почти през цялото време узурпира правото да говори и представлява протестиращите и техните искания. Това един от най-откачените конспиралници и организатор на групите и протестите срещу Chemtrails в България, човек параноик, брутално непримирим срещу всяко различно мнение. Изпечен диктатор, стига да му се даде власт резултатът би бил повече от ужасен.

От Facebook:
Възможно е, но в този случай да заеме мястото си сред протестиращите, а не да се представя като лидер и главен организатор, какъвто не е. Да наричаш лидерите на протестите в София "Момчетата с белия бус" е леко подигравателно.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване