02/26/13 12:56
(http://www.klassa.bg/)

ДПС ще върнe мандата на мига, потвърди Лютви Местан

ДПС ще върне мандата за съставяне на служебно правителство още в мига, в който бъде предоставено на ръководството на партията от президента Росен Плевнелиев. Това заяви на извънреден брифинг председателят на ДПС Лютви Местан.
Най-бързият изход е провеждането на предсрочни парламентарни избори, заяви Местан. Той обясни, че партията е взела това решение, след като президентът е изпратил проект за становище за ситуацията, според който трябва политическите партии да положат допълнителни усилия. Според ДПС тази промяна в графика на президента идва след отказа на ГЕРБ да състави правителство, което по думите на Местан не е логично.
Необходимо е парламентарните сили да положат допълнителни усилия за сформиране на ново служебно правителство, каза още Местан.
Междувременно депутатът от ДПС Рамадан Аталай предложи да се създаде Обществен съвет към Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в защита интересите на потребителите.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване