02/26/13 17:23
(http://www.klassa.bg/)

Правителството в оставка трябвало да замита следи в министерствата

Депутатите от ГЕРБ искат да удължат максимално живота на правителството в оставка, за да могат да дозаметат следите в отделните министерства, заподозря народният представител от Коалиция за България Мая Манолова.

Според нея парламентарното мнозинство иска просто да „тупа топката”, а случващото се в парламента според опозицията е „абсолютно неадекватно” на онова, което става на улицата и в домовете на българските граждани.

„Когато хората протестират срещу високите сметки за ток срещу невъзможността да ги платят, ние ще се занимаваме с ратифициране на спогодба с Швейцария за избягване на двойното данъчно облагане на доходите и на имуществото. Ние заявихме кой е истинският дневен ред, който ще отговори на това, което искат хората и който не се разгледа,” подчерта Мая Манолова.

Тя съобщи, че за сряда левицата е изготвила алтернативен дневен ред, който включва промени в Закона за енергетиката, за да има възможност цената на електроенергията да се променя повече от веднъж в рамките на една календарна година. Освен това социалистите ще предложат мораториум върху разпоредителните сделки на изпълнителната власт, включително на черноморското крайбрежие. Те ще настояват и за покана на разширена мисия на международни наблюдатели на предстоящите парламентарни избори.

„ГЕРБ не са в час и така и не разбраха какво им се случи,” каза в заключение Мая Манолова.

















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване