02/26/13 14:08
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров: Най-важни са промените в изборния кодекс и отнемането на лицензите на ЕРП-тата

Най-важните мерки са отнемане на лицензите на ЕРП-тата, промени в Изборния закон, промени в Закона за енергетиката. Това каза пред журналисти председателят на "Атака" Волен Сидеров, който напусна заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента.
Какво да се договарям с Доган, Лютви Местан, Станишев, Красимир Велчев, който не се обажда през целия съвет? Той там е една мебел. Какво да се уговарям с Цветанов, който ще ми каже, че криминални структури са нахлули сред протестиращите и става много страшно, трябва да бъдат разпръснати? Или с безпомощното докладче на ДАНС, в което има клишета и глупости. Аз не виждам намерение - да се направи нещо градивно, да се отговори на исканията, а те ще продължат с предлагани точки, нека се помислят и допълват. Те въобще отхвърлят възможността да се отговори какви мерки могат да се вземат, каза Сидеров.
По думите на Сидеров - най-неотложни са мерките за ЕРП-тата. „Ако Народното събрание остане да работи 10 дни и ги приеме, тогава да се разтури и да се прави служебен кабинет.
Според него трябва ДКЕВР да се разформирова.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване