02/26/13 11:24
(http://www.klassa.bg/)

Том Ханкс: Страхувам се, че ще се проваля като актьор

Том Ханкс е толкова изнервен във връзка с предстоящия си дебют на Бродуей, че често сънува как във вестници се появяват критични статии за актьорското му изпълнение, съобщи Контактмюзик.

Носителят на Оскар за ролята си във филма "Форест Гъмп" се готви да се превъплъти в образа на журналист от таблоид в драмата "Късметлия" от Нора Ефрон, която вече не е между живите.

Пиесата е посветена на истинската история на журналиста Майк Макалъри, който отразява престъпления и скандали, свързани с корупция в полицията в Ню Йорк през 80-те години на миналия век.

Макалъри умира през 1998 г. на 41-годишна възраст.

Ханкс ще продължи дългото си сътрудничество с Ефрон, което включва участието му във филмите "Безсъници в Сиатъл" (1993) и "Имате поща" (1998).

Ефрон почина през юни миналата година на 71-годишна възраст от усложнения вследствие на левкемия.
"Вече си представям критични рецензии във вестници, като например заглавието "Публика без късмет за "Късметлия", заяви актьорът пред в. "Ню Йорк таймс".

"Не съм обезпокоен за крайния резултат, защото постановката е много хубава. Страхувам се обаче, че може да се проваля като актьор. Когато се връщам у дома нощем, понякога сякаш чувам гласа на Нора и това е най-вълнуващото, свързано с участието ми в постановката", споделя още звездата.

Предпремиерните представления на сцената на театър "Броудхърст" ще започнат на 1 март, а премиерата е планирана за 1 април.

Ефрон започва кариерата си като репортерка от таблоид, преди да стане авторка на есета, книги и сценарии.

Тя е сценарист на романтичната комедия "Когато Хари срещна Сали" (1989) и режисьор и сценарист на филма "Джули и Джулия" (2009).

Първата й пиеса на Бродуей "Въображаеми приятели" е поставена на сцена през 2002 г.


















Контактмюзик

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване