02/26/13 19:14
(http://www.klassa.bg/)

Уволниха асистентката, псувала студенти във ВТУ

Поискаха да им покажа как се ругае по пристанищата.Като искат да ги псувам пред камера, направих го, за да бъда оставена на спокойствие." Това каза пред "24 часа" Надежда Цанкова, главен асистент от Великотърновския университет. 49-годишната преподавателка изпуска нервите си в час по статистика и засипва студентите си с куп каруцарски ругатни.

Клипчета, заснети с мобилен телефон от студенти, са документирали псувни, обиди и истерични крясъци, които от близо месец се въртят във Фейсбук. В понеделник вечерта скандалното видео бе излъчено в "Господари на ефира" и взриви ситуацията в Стопанския факултет на Великотърновския университет.

"Майка ви да е..., лайна такива!""Ако сте студенти - стойте тук, ако сте лайна - марш оттук, вървете на майка си в г..а всички!"

"Направихме клипчетата, защото, ако бяхме се оплакали на ръководството и бяхме описали случващото се в часовете, никой нямаше да ни повярва", обясняват младежите.

Само за няколко часа студентите по туризъм събират над 200 подписа за наказание на преподавателката.

Ректорът проф. Пламен Легкоступ, който е в чужбина, разпространи съобщение във Фейсбук. "За случая бях уведомен и своевременно съм предприел необходимите мерки за дисциплинарното уволнение на преподавателя по статистика.


www.novini.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване