02/27/13 08:48
(http://www.klassa.bg/)

Иран облече "разголената" Мишел Обама

Иранските държавни медии облякоха "неприлично разголената" първа дама на САЩ. Снимката от церемонията по раздаването на наградите Оскар на Мишел Обама е била яко обработена от цензорите в страната на аятоласите, предаде АП.

Мишел Обама носеше в действителност рокля с тънки презрамки и сравнително дълбоко деколте, която определено не отговаря на дрескода в Иран. Според нормите на Техеран на публични места жените трябва да носят забрадки на главите си, а телата им да са плътно покрити. Допускат се чужди филми, в които актрисите са без забрадки, но са забранени кадри, показващи голи части от женското тяло. Поради което, когато Мишел Обама се присъедини чрез видеовръзка към Джак Никълсън за представянето на филма "Арго"(той разказва историята за бягството на шестима американски заложници от обсаденото посолство на САЩ в Техеран през 1979 г. - бел. ред.), по иранската телевизия тя изглеждаше доста по-различно.
Според ирански официални лица филмът не само бил слаб, ами си бил истинска реклама на ЦРУ.

















АП



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване