02/27/13 07:53
(http://www.klassa.bg/)

Сняг и дъжд, сочи синоптичната прогноза

Днес в Северна България ще превалява сняг, в Южна и по Черноморието дъжд, но привечер и по Черноморието ще започне да прехвърча сняг, сочи синоптичната прогноза на НИМХ при БАН. Вятърът в по-голямата част от страната ще е слаб, в източните райони умерен, временно и силен, от север. Ще бъде без съществен ход на температурата, сутринта между 0° и 5°, след обяд само с около 2° по-високи температури.
По Черноморието ще е облачно, със слаби превалявания от дъжд, но привечер ще започне да се примесва със сняг. Вятърът ще е умерен - от север, на моменти и силен. Максимални температури около 3°-6°. Вълнението на морето ще е умерено 3-4 бала.
В планините ще застудява, ще е облачно и мъгливо. Ще превалява слаб сняг. В четвъртък валежите ще спрат, а облачността ще се разкъсва и намалява. Вятърът ще отслабне, до края на деня ще стане северозападен. В петък ще бъде предимно слънчево и температурите ще се повишат.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване