03/03/13 20:31
(http://news.zapernik.com/)

ПЕРНИШКА ЗДРАВНА ДАЛАВЕРА: Нова телевизия погна бившият шеф на Профилакториума д-р Богданов да му продаде фиде за 8 лева

Предаването „Разследване” по Нова телевизия направи убийствен репортаж за далаверите и източвания в пернишкия профилакториум. Спомняте си, че zaPernik.com пръв изнесе факти около източването на болницата още през януари месец. Екипът на болницата работи 11 месеца без заплати. Дълговете на болницата достигат до 1 милион лева. Днес Нова телевизия обяви част от скандалните цени, които ние обявихме през януари 2013г. Интересното е, че екипът на Нова телевизия намери бившия директор Боян Богданов на улицата и се опита да му продаде фиде за 8 лева.

В предаването се показа фактура за платена лютеница от 7.99 лева килото, захар за 2.59 пакета, картофи за 1.59 лева без ДДС, килограм фиде за почти 7 лева. Това са шокиращи цени. Цена, която до този момент България не познава.
Според лекарите в болницата фирмата, източвала здравното заведение с храна е продавала храноден за 8-9 лева, като преди това цената е била 3.50 лева. Според лекарите това е нямало как да става без знанието на ръководството. Лекарите обниниха предишното...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване