03/08/13 21:20
(http://www.klassa.bg/)

Вече ще проговорите английски!

Със SuperEnglish ще можете да говорите свободно Английски след 60 дни, независимо колко и как сте учили до момента. Ще активирате и ще започнете да използвате пълноценно думите, които знаете! Ще усъвършенствате слуха, произношението и говорните си умения.

Ще изградите способност за подсъзна-телно правилно прилагане на граматиката без правила. С други думи казано, ще мислите какво искате да кажете, а останалото ще става автоматично - така, както говорим на български език.

Учебното съдържание обхваща 40 теми и е записано с превод на български върху 26 аудио диска и 2 учебника. SuperEnglish съдържа и 2 работни тетрадки и ръководство с точно учебно разписание.

Със SuperEnglish прослушвате с превод, произнасяте и упражнявате 15 000 изречения. Тъй като възприемате подсъзнателно, можете да учите пълноценно в автомобила или в движение, докато работите на компютъра или релаксирате вкъщи след работа.
Поискайте допълнителна информация на тел. 0888 807 503.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване