03/08/13 11:51
(http://www.klassa.bg/)

Йорданка Фандъкова подписа споразумение с Националния съюз на превозвачите и Дружеството на психолозите в България

Столичният кмет Йорданка Фандъкова подписа споразумение за сътрудничество с Националния съюз на превозвачите (НСП) и Дружеството на психолозите в България (ДПБ). Споразумението е за обединяване на усилията между Столична община и НСП за осъществяване на взаимодействие с цел осигуряване защитата, живота и здравето на населението, опазване на околната среда и имуществото при бедствия, пожари и други извънредни ситуации на територията на общината.
С Дружеството на психолозите ще се осъществяват съвместни дейности по оказване на спешна психологическа помощ на населението при бедствия. Подписите си поставиха Румен Крумов, председател на НСП, и д-р Пламен Димитров, председател на ДПБ.
Преди това кметът Фандъкова посети информационния щанд на дирекция „Обществен ред и сигурност на охранително-мобилизационна подготовка и защита при бедствия” към Столична община в рамките на изложението „Секюрити 2013” в Интер Експо Център.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване