03/10/13 12:51
(http://www.klassa.bg/)

14 май наближава: Чакаме "Бон Джоуви"

What about now” – най-новият албум на Бон Джоуви отчита рекордни предварителни продажби у нас, след като бе пуснат в глобалната мрежа на 12-и февруари. Приоритетно възможността  да се сдобият с най-новата продукция на групата се падна на българския фенклуб, който отново легитимира родните меломани като най-сърцатите на планетата. След 30 години зад гърба и абсолютна световна слава, Бон Джоуви най-после ще свирят и у нас, като България поставя началото на европейското им турне с концерт на 14-ти май, стадион „Васил Левски” в столицата.
"България, готови ли сте? Ние сме "Бон Джови" и идваме при вас за първи път! Чухме, че сте най-яките! Разбрахме, че гледката от сцената на Националния стадион е фантастична! Започваме европейското си турне от София и за нас шоуто ще бъде по-специално. Вие можете да го направите незабравимо. Нямаме търпение да ви видим там на 14 май 2013!" Това написа на чист български американската рок група "Бон Джоуви" на страницата си във "Фейсбук", малко след като слуховете, че ще изнесе концерт у нас, се потвърдиха.
Концертът ще е началото на европейската част от световното турне на групата We can trust.
То започна на 13 февруари в Квебек, Канада.
В София ще чуем хитовете Livin’ on a Prayer, You Give Love a Bad Name, Who Says You Can’t Go Home, It’s My Life и много други, както и съвсем нови парчета от предстоящия албум What About Now, обещават организаторите.

Билетите са на цени от 79 лв. до 139 лв. Ограничено количество билети в "Диамантения кръг" точно пред сцената ще се продават на цена от 199 лв. "Бон Джоуви" са смятани за една от най-добрите концертни групи на всички времена.

Четири от 11-те албума на групата достигат първото място в седмичната класация за най-продавани албуми в Щатите.

Бандата има и четири хита номер едно в САЩ, а вокалистът Джон Бон Джоуви - един солов.

В световен мащаб "Бон Джоуви" са продали над 110 млн. албума и над 45 млн. сингъла.

За песента си Blaze Of Glory, включена в едноименния му солов албум, Джон Бон Джоуви има награда "Златен глобус" и номинация за "Оскар".
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване