03/10/13 19:14
(http://www.hsnovini.com/)

Димитровградчани официално със структура на “Обединени земеделци”

В Димитровград учредиха местна структура на ПП “Обединени земеделци”

Днес бе учредена официално димитровградската структура на ПП “Обединени земеделци”.

По време на учредителното събрание бе избран и председател на местната структура. За такъв с мнозинство бе определен Петьо Косев Иванов. Преди гласуването председателят на хасковската структура Евгени Колев информира дошлите на срещата земеделци относно целите на партията.

“Работим за създаване на силна организация. Стягаме структурите си и започваме работа за предстоящите парламентарни избори. Водят се разговори и за силна дясно- центриска коалиция за следващия парламент. Според проучвания имаме реални шансове за спечелване на 4,1 до 4,4 % , а дори и на 5 %”, коментира Евгени Колев.

“Целта на местната организация е да подпомага земеделските производители, малкия и среден бизнес,  което в момента не се прави. Ще се провеждат разговори със земеделски производители, ще се опитаме да разясняваме колкото се може по- ясно възможностите свързани със субсидии от еврофондовете”, заяви от своя страна избраният за председател на димитровградската структура Петьо Иванов.

На следващото събрание ще бъдат избрани зам.- председател и секретар.

Репортаж гледайте утре вечер в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване