03/10/13 22:14
(http://www.klassa.bg/)

Млади таланти огласиха "Жреци на музите"

Празничка пролетна импресия поднесоха младите таланти, възпитаници на музикалния педагог Елеонора Петрова, в луксозния арт клуб "Жреци на музите" в Студетски град в столицата. Педагожката  изненада многобройната публика с майсторска музикална програма от популярни класически и съвременни пиеси. А младите пианисти, сред които преобладаваха ученици от "Меридиан 22", показаха не само талант, но и способност да преодоляват сценичната треска. Г-жа Петрова, подпомогната от младата пианистка Расица Колева, направи чудеса с малките - накара ги да се почувстват истински звезди. За публиката и за щастливите родители остана удовлетворението, че малките се занимават с изкуство и че завинаги ще бъдат пристрастни към творчеството на колоси от ранга на Верди, Бизе, Моцарт.

Децата и преподавателката Елеонора Петрова
Имаше и рап, и диско, и танго, дори ...и . тема от нашумелия сериал "Столичани в повече".  "Децата носят в сърцата си творческото начало, важното е да съумеем да им подадем ръка, за да го разкрият пълноценно",  каза г-жа Петрова.


Рада Манолска заслужи овациите на публиката


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване