03/11/13 11:38
(http://www.hsnovini.com/)

Изгоряха три автомобила в Хасково – разследват за умишлен палеж

Пежото и Опелът избухнали в пламъци първи

Три леки автомобила изгоряха на улица „Кавала” в Хасково. Сигналът до Областната пожарна е подаден 01:27 часа тази нощ. Минути след подадения сигнал на мястото на инцидента пристига противопожарен автомобил, който бързо овладял пламъците. Няма пострадали хора или други материални щети от огъня.От полицията съобщиха, че пожарът е избухнал едновременно в две от колите – „Пежо” и „Опел”, които са били на 6 метра една от друга.

Опелът е бил паркиран до къщата на 39-годишната собственичка, която е жителка на хасковското село Клокотница. Неин е и опожарения пикап. Пежото било на няколко метра от таксито, собственост на 22-годишен хасковлия. По време на пожара пикапът поддал и се ударил в паркираната пред него кола, твърдят свидетели на инцидента. Те споделиха, че собствениците се занимават с търговия на млечни продукти и най-вероятната причина за палежа са не разплатени дългове. Оперативна група е извършила оглед. Работи се по версия за умишлен палеж. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

По време на пожара пикапът поддал и се ударил в паркираната пред него кола

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване