03/11/13 12:00
(http://www.klassa.bg/)

С „Кауза.bg” БНТ търси новите лидери на България

Кои са новите млади лидери на България и какви са техните идеи за промяна – на този труден и особено актуален в последните месеци въпрос ще се опита да отговори най-новият проект на Българската национална телевизия, наречен „Кауза.bg”.
Риалити предаването си поставя амбициозната цел да покаже лицата и визията на младите – тези, от които зависи бъдещето на България. „Новият формат е логично продължение на друг авторски и успешен проект на БНТ - „Големият избор”. Искаме по един атрактивен начин да пренесем енергията на протестите в телевизионното студио, да покажем хората, които търсят и имат ясни идеи за промяната”, коментираха продуцентите на „Кауза.bg” Ани Яковлева и Роберт Ковачев.
Подборът на участниците в предаването ще стане на два етапа. До 13-ти март на имейл kauza@bnt.bg всеки на възраст до 33 години може да изпрати видеозапис, своя снимка и кратка автобиография. Записът трябва да е до три минути, може да бъде направен и с мобилен телефон, и да съдържа описание на каузата, която участникът смята да защитава в ефир. „Защото е много важно не само да имаш идея, но и да имаш план как да я обосновеш и изпълниш”, допълни Яковлева.
На 16 март е кастингът, на който петчленно жури ще подбере участниците в риалити предаването. То ще се излъчва всеки понеделник в ефира на БНТ.
За по-голямо удобство желаещите могат да прикачват видеозаписите си на http://tranzit.dir.bg или http://dox.abv.bg и да ги изпращат като линк към файла.
Всеки, изпратил своята кауза, ще получи обратен отговор. Изпратени видеа-заявки ще могат да се гледат в сайта на БНТ.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване