03/13/13 18:42
(http://news.zapernik.com/)

Славия унизи Миньор насред Перник и обезсмисли реванша

Славия и Миньор Перник изиграха зрелищен първи мач по между си от ¼ финалите на турнира за Купата на България. Белите победиха с 5-2 и на практика си подсигуриха продължаването в следващата фаза на турнира. Момчетата на Вили Вуцов водеха с убедително 4-0 до 48-та минута. Два гола беше реализирал Петър Димитров, а по едно попадение добавиха Желев и Ливраменто. В 58-та минута обаче Георги Петков бе изгонен за игра с ръка извън наказателното поле. По това време Вуцов бе направил и трите си смени, което наложи Миро Антонов да застане под рамката на вратата. До края на мача паднаха нови три попадения – най-напред Здравко Лазаров вкара за 5-0, а след това Миньор вкара две попадения чрез Петров и Ялъмов.

Въпреки двата гола, които Миньор реализира в края на мача Славия остава категоричният фаворит за продължаване в следващата фаза на турнира. Преди изгонването на Петков белите играеха много силно и не даваха шанс на своя съперник.

Припомняме ви, че в предишната фаза перничани отстраниха втородивизионния Банско, а Славия изхвърли от турнира Ботев Пловдив. Днешната среща се игра на стадион "Миньор" в Перник, а почти 2000 фена изгледаха срещата на живо. Те можеха да бъдат...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване