03/14/13 12:07
(http://www.klassa.bg/)

Фандъкова разпореди превантивни мерки заради очакваното лошо време

Столичният кмет София Йорданка Фандъкова разпореди на районните кметове да предприемат мерки по наблюдение на критичните участъци на язовирите и реките, преминаващи през територията на града, във връзка с очакваните силен вятър и валежи. Това съобщиха в четвъртък от пресцентъра на Столична община. Районните кметове се задължават да осъществят организация по информиране на гражданите и търговците, осъществяващи дейност на открито за очакваните валежи и вятър с цел обезопасяване на съоръженията, на които работят. На районните кметове е напомнено да осъществят контрол върху състоянието на строителните огради.
Столична община напомня на гражданите да затворят прозорците на жилищата и офисите си, да отстранят от терасите недобре закрепените предмети като антени, саксии и други, както и да не стоят в близост до елементи на градската среда като рекламни билбордове, елементи на знаковото стопанство, които биха могли да предизвикат инцидент при силен вятър.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване