03/15/13 19:37
(http://news.zapernik.com/)

Бунт и масови протести започват в Софийския затвор, организирани от пернишкия затворник Янко Ваташки

Бунт и масови протести започват в Софийския затвор. Организатор е Янко Ваташки. Засега лишените от свобода ще протестират символично, но предупреждават, че до седмица ще започнат и гладна стачка, разкриха източници от софийския затвор. "Ситуацията е страшна, искат да бъде махнато ръководството на затвора. Решени са на всичко", разкрива близък до пернишкия бандит. По думите му зад Янко Ваташки се очаква да застанат поне 200 души, повечето от тях вече са се присъединили към партията му Национално Движение Съвършена България.

Самият Янко Ваташки призовава към протести и от профила си във Фейсбук, който е активно обновяван. “Протест срещу всички партии, ограбващи ни досега. Народен гняв страната ни заля, появиха се български, горящи, живи, протестиращи тела. Вдигайте се българи. Родината е майка, знамето баща!”, излива душата си пернишкият бандит. В няколко сигнала до прокуратурата той твърди, че затворници са държани в лазарета при нечовешки условия. Заснема и видеклипове, в които лишени от свобода...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване