03/17/13 12:55
(http://news.zapernik.com/)

Журналисти и полицаи са съдружници по неволя

При отвличане полицията и близките на жертвата не обичат журналистите. Следователите твърдят, че въпросите им пречат да се съсредоточат и че говоренето по темата помага на похитителите да се ориентират в разследването. Близките пък се обиждат, че непознати навлизат в личното им пространство в мигове на върховно изпитание. Има обаче и моменти, когато всички се сещат за полезните свойства на медиите.

Преди дни майката на 10-годишната дъщеря на Евелин Банев-Брендо - Моника Добринова, отправи от ефира на БНТ молба към похитителите на Лара да я потърсят и да поставят условията си. Тя допълни, че не вярва на държавата и на институциите. „Докажете, че дъщеря ми е жива - изплака Моника. - Бих направила всичко, за да си я върна.“ След това отново настъпи мълчание и в момента никой, освен може би полицията и самата Моника, не знаят със сигурност дали бандитите са изпълнили молбата....

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване