03/17/13 13:59
(http://www.klassa.bg/)

Кандидат-журналисти пишат за "Прекрасния нов свят"

Кандидат-журналисти пишат по темата "Прекрасният нов свят" на днешния предварителен изпит по журналистика кандидат-студентите в Софийския университет "Св. Климент Охридски", съобщиха за БТА от висшето училище.

Темата е изтеглена от кандидат-студентката Невена Котарова от Стара Загора. Изтеглени са били и две контролни теми - "Времето е в нас и ние сме във времето" и "Пътуване без граници".

Писменият изпит по журналистика е първият от предварителната кандидатстудентска изпитна сесия в СУ и ще продължи четири астрономически часа.

Изпитът е за кандидат-студентите за трите специалности на "Факултета по журналистика и масова комуникация" - "Журналистика", "Връзки с обществеността" и "Книгоиздаване". Той има за цел да оцени способността на кандидатите да създадат цялостен и завършен писмен текст по зададена тема.

Работата може да бъде написана в свободно избрана от автора прозаична форма и в достатъчен за пълноценното разгръщане на замисъла обем, посочват от СУ.

Темите са били изтеглени в присъствието на заместник-ректора по учебната дейност на Софийския университет доц. Милена Стефанова.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване