03/17/13 16:51
(http://www.hsnovini.com/)

Шампионският дебют на Панчо радва певицата Илка Александрова

Снимки: Янко Найденов

Българското овчарско куче Панчо бе сред отличниците на киноложката изложба в Хасково. 6-годишният домашен любимец на популярната народна певица Илка Александрова участва за първи път на  състезание. За своите качества, той бе оценен подобаващо от международните съдии.

“Много обичам Панчо. Той ме излекува. От малка ужасно се страхувах от кучета, след като бях нахапана от едно. От както го взех страха ми изчезна”, разказа певицата. Панчо почти винаги е с нея. Взема го често и на участия. Наложи ли се да пътува надалеч винаги се намира кой да го гледа. Скоро любимецът на Илка Александрова ще се снима заедно с нея в поредния й клип.

“Отдавна исках да го включа в мое видео, но чаках подходящата песен. Снимките с Панчо ще бъдат на поляна, сред красивата природа на балкана”, довери певицата, но запази в тайна името на песента.  Заради високата оценка на съдиите, която получи кучето Панчо, певицата се закани това да не е последното му участие на киноложка изложба.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване