03/19/13 17:31
(http://www.hsnovini.com/)

Излъчиха 30 номинации за депутатската листа на ГЕРБ

Листата на ГЕРБ окончателно готова до средата на идната седмица

30 номинации за депутатската листа са изпратили от областната структура на ГЕРБ до Политическия съвет на партията. Имената в нея са по азбучен ред. Те са предложени от организациите по места, като последната дума ще има Изпълнителната комисия на ГЕРБ, обяви областния координатор Иво Димов. В листата влизат всички досегашни депутати от областта.

Номинации от няколко общини е получил и областния управител Ирена Узунова. В листата попадат 11 общински съветници, сред които Евгения Ангелова, Сена Радева, Антон Иванов, Станислав Дечев, както и председателя на Общински съвет – Свиленград Георги Еленков. В номинациите влизат още  експремиера Бойко Борисов, бившия вице премиер Цветан Цветанов и министрите Лиляна Попова и Делян Добрев.

Запитан дали ще участва в изборите като кандидат на ДПС, депутатът Иван Петров категорично отрече. Иво Димов, в качеството си на кмет няма право за място в листата. Според областния координатор шанс да влязат в парламента имат поне 3 мандата. До средата на следващата седмица се очаква от столицата да изпратят поредността на кандидат-депутатите в листата.

Депутатите на ГЕРБ от Хасково си поставиха добра оценка за свършеното от тях през последните 3 години и половина на пресконференция днес.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване