03/19/13 16:49
(http://www.klassa.bg/)

Със спектакъла „Безкрайни сънища“ част от студентите от НАТФИЗ се включиха в инициатива на „Сдружение Азбукари“

Със спектакъла „Безкрайни сънища“ част от студентите от НАТФИЗ се включиха в инициативата на „Сдружение Азбукари“ за набиране на средства за изграждането на първата в България комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца със специални потребности.  Абсолвентите от класа на професор Боньо Лунгов ще дарят приходите си   от постановките, които ще изиграят на 22 март, на 19 април и на 10 май.  Билетите за тях вече се продават на касите на Учебния  драматичен театър.  Куклената пиеса „Безкрайни сънища“  представлява ярка смесица от музика, танц и пантомима, в които шеметно се надиграват всякакви системи кукли. Това е спектакъл, който увлича публиката в безкрайните сънища и мечти на изкуството наречено куклен театър.

Всеки, който се чувства съпричастен към инициативата на „Сдружение Азбукари“ може да помогне за реализирането на благородната идея като изпрати дарителски  SMS с текст на латиница   DMS 123 на номер 17 777 и за трите мобилни оператора. За абонатите по договор цената е 1 лев. За потребителите на предплатените услуги-1,20лв.  с ДДС. Подкрепа може да окажете и чрез дарителската сметка в Първа Инвестиционна Банка-IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.

 


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване