03/22/13 14:48
(http://www.hsnovini.com/)

Силен вятър с пориви до 25 метра в секунда

Вятърът достигна до 20 метра в секунда, с пориви до 25 метра

Жълт код за потенциално опасно време бе обявен днес за Хасковска област, заради силен вятър.   В късния следобед днес в областния град скоростта на вятъра достигна до 20 метра в секунда, с пориви до 25 метра, информираха от Областна метеорологична обсерватория. Дежурните екипи на местната пожарна са се отзовали на три сигнала за отстраняване на опасни предмети. Премахнати са ламарини от пътното платно в близост до бензиностанция в Хасково. Отстранени са и паднали ламарини от покрива на бившия магазин „Марса”, както и мазилка от от покрива на частна къща.

И тази нощ ще продължи да духа умерен и силен запад-северозападен вятър, прогнозират метеоролозите. Утре намалението на облачността от запад ще продължи и след обяд над страната ще бъде слънчево, но се очаква да бъде доста ветровито.

Очаква се вятърът да отслабне чувствително в края на деня. Максимални температури за Хасково ще достигнат до 13 градуса, но поради вятъра усещането ще е за по-студено време.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване