03/22/13 08:40
(http://www.klassa.bg/)

Тържествен спектакъл ще се състои в рамките на конкурса Мис Интернешънъл Туризъм в Банско

Тържествен спектакъл е част от финала на конкурса Мис Интернешънъл Туризъм в Банско. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Участничките в конкурса ще приветстват гражданите и гостите на града на тържествения спектакъл. Събитието ще се проведе в Читалище „Никола Вапцаров” от 20.30 часа. Входът е свободен.
Община Банско е домакин на един от най-престижните конкурси за красота в света – Мис Интернешънъл Туризъм 2013. Дамите от конкурса ще дефилират и участват в различни мероприятия в града до 23 март 2013. Основната цел на международното издание на конкурса Miss International Tourism е да популяризира туристическите, културните и историческите забележителности на държавата домакин, да подпомага развитието на туризма, приятелството и културните връзки между нациите. Конкурсът е създаден преди повече от 25 години в Холивуд, Съединени американски щати. Конкурсът се нарежда до едни от най-популярните конкурси като Мис Вселена, Мис Свят, Мис Планета и Мис Европа.





















Община Банско

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване