03/23/13 15:30
(http://www.klassa.bg/)

Симеон Дянков не влиза в изборните листи на ГЕРБ

Симеон Дянков не попада в изборните листи на ГЕРБ, заяви пред "Дарик" зам.-председателят на партията и бивш вътрешен министър в правителството на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Бившият финансов министър не е получил нито една номинация при обсъждането на бъдещите листи, заяви Цветанов. По думите му продължават обсъжданията в предизборния щаб на партията с всички областни и общински структури, а от досегашните министри участие във листите ще вземат около 40-45% от тях.

Цветанов каза още, че няма разговори с представители на протестиращите за влизането им в изборните списъци. "Не сме водили разговори с протестиращи, но в някой от областите има номинации, които са направени за т.нар. граждански сектор, извън структурите на партия ГЕРБ. Това са хора, които винаги са били с активна гражданска позиция, но не са били участници в протестите, които наблюдавахме през последните дни", обясни той.

Има грешки в управлението на страната, за които ГЕРБ трябва да се извини, смята Цветанов и уточни, че една от тях е липсата на по-добър баланс между доходите. "В тежката финансова икономическа криза дисциплината, която трябваше да има България, ние заложихме на един изключително рестриктивен дефицит", смята той.
 

















btvnews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване