03/24/13 07:50
(http://www.klassa.bg/)

Временна организация на движението заради две шествия в София

Въвежда се временна организация на движението поради две протестни шествия на територията на София на 24 март, съобщиха от Столичната община.

Във връзка с провеждането на шествие на от 11.00 часа до 14.00 часа от "Радикално крило на протестно движение" се въвежда временна организация на движението. Сборен пункт на участниците – 10.30 часа пред сградата на МИЕТ. Шествието да се проведе от 11.00 до 14.00 часа по маршрут – от сборния пункт по ул. "Г.С.Раковски", наляво по бул. "Цар Освободител" до сградата на президентството на Република България. Мероприятието ще се проведе извън зоната за сигурност на институцията. СДВР ще осигури охрана и постове за контрол и регулиране на движението.

Във връзка с провеждане на митинг-шествие на ВМРО от 10.30 часа се определя сборен пункт на участниците пред сградата на Съдебната палата. Шествието да се проведе от 11.00 часа до 13.00 часа по следния маршрут – от сборния пункт по бул. "Витоша", надясно по бул. "Княз Ал. Дондуков" до сградата на Народно събрание 2, пл. "Независимост". Мероприятието ще се проведе извън охраняемата зона на институциите. СДВР ще осигури охрана и постове за контрол и регулиране на движението.

















Столичната община
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване