03/24/13 07:19
(http://www.klassa.bg/)

Въведение в Маркетинга

Всички водещи маркетинг специалисти имат една и съща цел: да поставят потребителя в центъра на маркетинга. Съвременният маркетинг е насочен преди всичко към създаването на стойност за клиентите и изграждането на печеливши взаимоотношения с тях. Той започва с разбирането на потребностите и желанията на клиентите, вземането на решение кои целеви пазари организацията може да обслужва най-добре и разработването на стойностни предложения, благодарение на които организацията може да привлича, задържа и увеличава целевите потребители. Ако организацията върши тези неща добре, тя ще бъде възнаградена с пазарен дял, печалби и клиентски актив. Повече от всеки друг текст, посветен на маркетинга, деветото издание на (Въведение в Маркетинга  от началото до края представя и разработва тази структура, която обединява връзката клиент–стойност/клиент–взаимоотношение.

Деветото издание на Въведение в Маркетинга прави изучаването и преподаването на маркетинга по-ефективно, по-лесно и по-забавно от всякога. Студентите, които учат маркетинг, искат обща, цялостна картина на основните принципи и практики в маркетинга, без да се давят в море от подробности. Благодарение на добре организирания си подход Маркетинг: Въведение постига точен баланс между дълбочина на третиране на темата и лекота на учене. За разлика от по-съкратените текстове книгата осигурява цялостен поглед върху маркетинга. За разлика от по-дългите, по-сложни текстове нейната умерена дължина позволява по-лесното є асимилиране в рамките на даден семестър или тримесечие. Този текст е ценен източник за студентите както в рамките на този курс, така и в бъдещата им кариера. А с вълнуващата притурка mymarketinglab (моята маркетинг лаборатория) и студентите, и преподавателите могат да са сигурни, че студентите ще влизат в час подготвени.

Въведение в Маркетинга предлага всичко най-актуално в теорията и практиката на маркетинга. Книгата вгражда маркетинга в новаторска рамка, която позиционира маркетинга просто като изкуството и науката да се създава стойност за клиентите, за да се привлича стойност от тях в замяна. По думите на Джим Стенгъл, шеф на глобалния маркетинг на Procter & Gamble: „Нещата не се свеждат до разказване и продаване..., а до това да правим всичко с мисълта за взаимоотношенията с клиентите“.

Във Въведение в Маркетинга вие ще разберете как стойността за потребителите – нейното създаване и привличането є – е двигател на всяка маркетингова стратегия. Затегнете коланите си ...


Изд. “Класика и Стил”, стр. 792, цена 88.00 лв.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване