03/24/13 00:18
(http://www.klassa.bg/)

Вяра Анкова с награда за ТВ мениджмънт

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова спечели приза в категорията „ТВ мениджмънт” на Вторите годишни награди на списание "Бизнес лейди". Събитието отличава българската делова жена в различни сфери, разпределени в 15 категории, сред които „Банково дело”, „Здравеопазване”, „Фармация”, „Право”, „ТВ мениджмънт”, „Образование”, и други, в които дамите са постигнали значими успехи и са допринесли за развитието на сектора. Носителки на наградите на списанието станаха редица изявени мениджъри във всички сфери на социално-икономическия живот в страната.
Вяра Анкова посвети престижната си награда на кампанията за борба с рака на гърдата – „Ангели срещу рака на гърдата”, учредена от списанието и подчерта, че Българската национална телевизия няма да пести сили и идеи в подкрепа на битката с коварната болест.
На въпрос как се постига успехът в ТВ мениджмънта, генералният директор на БНТ отговори: "Формулата е ясна - всички хора, които работят в телевизията. Не можеш да постигнеш успех, без да имаш екип от професионалисти, който да следва стандартите в толкова важна и отговорна професия, каквато е журналистическата. Смятам, че БНТ, в различните периоди на сътресение, които е имала нашата държава, винаги е играла много отговорна и професионална роля, каквато има и днес. Това се вижда и в оценката на зрителя - 70 % доверие в медията. Смятам, че това е успех, постигнат от всички, които работят в телевизията и за които тя е призвание".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване