03/25/13 13:16
(http://www.hsnovini.com/)

“Виолена” втори отборно на старта на състезателната си година

С участието в V–ти аеробик фест маратон провел се миналата събота в зала „Универсиада” София  започна новата състезателната 2013 г. за КА”Виолена”. Над 100 състезатели са записали участие в индивидуалната и отборна надпревара. Хасковлии са завоювали второто място в отборното класиране с оценка 26,8 само с 0,1 след първите  СК”Актив”София.

Промяна в наредбата е лишила от участие безспорния фаворит  Мая Георгиева и в индивидуалната надпревара съобщиха от клуба. Според регламента състезател, който се включи в отборното представяне, няма право да се състезава на единично. Останалите участнички от КА “Виолена” показали умения в рамките на аеробик феста са били Мария Калайджиева,Мария Запрянова,Виктория Мирчева и Симона Чонкова. Признание за това, че са били не само най-добрите но и най- атлетичните и впечатляващи с външния си вид, е и спечелената награда мис аеробик-маратон от Мария Калайджиева.

От клуба съобщиха, че тяхната представителка Мая Георгиева, която е единственият лицензиран и действащ инструктор в Хасково за  най-новите и атрактивни стилове „Zimba” и “Kangoo jump” след 4 дни заминава на национален курс за съдии по спортна аеробика, във връзка с новия правилник за 2013-2016 г. За пръв път в Хасково от 18 години, от както е създадена спортната аеробика в града,  вече има и международен съдия по спортна аеробика в лицето на Теменуга Илиева, която е изкарала курса в началото на месец февруари.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване