03/25/13 21:28
(http://www.klassa.bg/)

Предстоящи събития в страната за утре 26 март


НАЧАЛО / БЪЛГАРИЯ
Предстоящи събития в страната за утре 26 март

25 Март 2013 | 20:07
Прочетено

743
Предстоящи събития в страната за утре 26 март

* * *
София.
В 11.00 часа в Министерски съвет ще се проведе среща на министър-председателя Марин Райков с лидера на РЗС Яне Янев.

* * *
София.
В 9.30 часа на среща в Заседателна зала № 1 в Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски" ще бъде обсъдена инициативата за учредяване на Национален съвет за реформа на образователната система и икономика на знанието.

* * *
София.
В 9.30 часа в хотел „Арена ди Сердика" на ул. „Будапеща" 2-4 заместник-министърът на отбраната Ася Давидова ще открие международна конференция на тема: „Пълноценното използване човешките ресурси: предизвикателства и добри практики" по проекта на НАТО „Ролята на жените в сигурността и отбраната".

* * *
София.
От 9.30 до 12.30 часа в зала 1 на Софийския Университет „Св. Климент Охридски" ще се проведе първото от поредица събития, посветени на реформата в българското образование.

* * *
София.
В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Веселин Георгиев.

* * *
София.
В 10.00 часа в сградата на бул. „Дондуков" 8-10 ще се проведе заседание на ДКЕВР.

* * *
София.
От 10.00 часа в сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) на ул. „Славянска" 8 министър Асен Василев ще обяви спешните мерки, които трябва да бъдат предприети в областта на енергетиката.

* * *
София.
От 10.00 часа в голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство ще се проведе пролетна студентска научна сесия.

* * *
София.
Между 10.00 и 13.00 часа в сградата на МОСВ на бул. „Мария Луиза" 22 министър Юлиян Попов ще се включи в Деня на отворените врати на ведомството. В 10.00 часа министър Попов ще представи екипа си.

* * *
София.
От 11.00 часа в сградата на Държавен фонд „Земеделие" ще бъдат отворени офертите по европейската програма „Благотворителност".

* * *
София.
От 11.00 часа в хотел „Сентръл Парк" ще се проведе стартираща конференция по проект „Транс-национална мрежа за подкрепа на малки и средни предприятия в секторите животновъдство и растениевъдство" - AGRO-START.

* * *
София.
В 12.00 часа представители на ръководството и доброволци на „Движение България на гражданите" ще внесат в ЦИК подписката и документите за регистрация на партията за предсрочните парламентарни избори.

* * *
София.
Съюзът на тракийските дружества в България и Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва отбелязват Деня на Тракия с различни прояви: В 10.00 часа в църквата Св. Николай Софийски - Нови" ще бъде отслужена Заупокойна молитва; в 11.00 часа ще започне поклонение пред паметника на Одринци; в 13.00 часа в зала 1 н Централния военен клуб ще започне Научна конференция на тема „100 години от Одринската епопея и 100 години от разорението на тракийските българи"; в 18.00 часа в Концертната зала на Централния военен клуб ще започне Спектакъл-концерт „Сто години безсмъртие".

* * *
София.
От 14.00 часа в сградата на „ББСС Галъп интернешънъл" на бул. „Джеймс Баучер" 23 (до резиденция „Лозенец"), етаж 2 ще се проведе Дискусия за политическия март, организирана Институтът за социални ценности и структури „Иван Хаджийски".

* * *
София.
От 14.00 часа в зала 605 на Агенция „Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени офертите за надзор на първия участък от път І-8 Калотина - СОП.

* * *
София.
От 14.30 часа в Централата на СДС на ул. „Г.С.Раковски" 134 ще се проведе пресконференция след заседание на Националния съвет на партията.

* * *
София.
В централата на БСП на ул. „Позитано" 20 в София ще се проведе заседание на Националния съвет на партията. Около 16.00 часа в пресцентъра на НС на БСП представителите на медиите ще получат информация за заседанието.

* * *
София.
От 17.00 часа в библиотека Филологии (VІ етаж) на Софийския университет „Св. Климент Охридски" ще бъде представена книгата на Константин Оруш „Балкански бдения".

* * *
София.
От 17.30 часа в големия салон на БАН на ул. „15 ноември" №1 ще бъде представена книгата на акад. Георги Марков „България в Балканския съюз срещу Османската империя 1911-1913".

* * *
София.
От 18.30 часа в „Конферентен център Венус" на бул. „Дондуков" 9, ет. 3 ще се проведе дискусия на тема: „Турците, Балканите и ЕС".

* * *
София.
В 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на ръководството на МБАЛ „Св. Петка" - Видин.

* * *
София.
В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Български хелзински комитет.

* * *
София.
В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Група протестиращи студенти и техните преподаватели.

* * *
София.
От 9.30 часа в хотел „Лайпциг" на бул. „Руски" №70 ще се проведе Кръгла маса на тема: „Създаване на практика, водеща до персонална имуществена отговорност на ръководители в бюджетни предприятия, виновни за изплащане на обезщетения за незаконни уволнения".

* * *
Благоевград.
От 9.30 до 13.00 часа в зала 5 на община Благоевград Министерството на труда и социалната политика организира открита приемна.

* * *
Благоевград.
От 10.00 часа в зала №101 ще се проведе процедура по отваряне на оферти с предмет „Доставка на канцеларски материали за нуждите на проект „Реконструкция на ГПСОВ - гр. Благоевград и изграждане на канализация и водопровод по бул. „Пейо Яворов", гр. Благоевград", финансиран по ОП „Околна среда" 2007-2013 г.

* * *
Благоевград.
В 16.30 часа от Югозападния университет в Благоевград ВМРО организира автопоход. В 18.00 часа пред Съдебната палата в града е сборният пункт на протестно шествие „С обърнати знамена срещу властта".

* * *
Варна.
От 13.00 часа във Фестивален и конгресен център - зала №6 ще се проведе пресконференция на тема: „Да спрем хаоса!", организирана от „Варненци за Варна".

* * *
Варна.
От 18.00 часа в Арт клуб „Вижън хол", ж.к. „Чайка", бл. 27 ще бъде открита изложба на икони на Невяна Неделчева Димитрова.

* * *
Видин.
От 10.00 часа в залата на кметство Новоселци ще се проведе обществено обсъждане във връзка с изработването на План за регулация и застрояване на с. Новоселци, Община Видин.

* * *
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 302 ще се състои пресконференция, на която ще се представи кампания за спиране на тютюнопушенето „Спри и спечели" по програма СИНДИ.

* * *
Ихтиман.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Ихтиман ще се проведе пресконференция за представяне на проекта "Подготовка и реализация на инвестиционен проект във водния сектор на гр. Ихтиман".


* * *
Казанлък.
В 11.30 часа пред хотел „Казанлък" ще бъде посрещната тържествено 13-а рота от мисия в Афганистан.

* * *
Малко Търново.
В 9.30 часа в читалище „Просвета" Министерството на земеделието и храните ще проведе информационна среща по Програмата за развитие на селските райони.

* * *
Смолян.
От 16.00 часа в сградата на Областна администрация Смолян - Киносалон министърът на земеделието и храните проф. Иван Станков ще се срещне със земеделски производители в гр. Смолян.

* * *
Стара Загора.
От 11.00 часа министърът на земеделието и храните проф. Иван Станков ще открие нова учебна зала в Тракийския университет в гр. Стара Загора.

* * *
Чипровци.
От 11.00 часа в залата на община Чипровци Областен информационен център - Монтана организира семинар на тема „Европейски инвестиции в твоя регион - актуални схеми и добри практики".


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване